Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Osaka

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Osaka sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Osaka miniopas

Autovuokraamo Osaka

Autonvuokraus Osaka

Osaka sijaitsee etelärannikolla Honshun Osaka Bay. Osaka on Japanin toiseksi suurin kaupunki ja keskustan metropolialue Hanshin.Osakassa asuu noin. 2,6 miljoonaa asukasta (2005). Osaka on enemmän satamarakenteiden ja leikkaavat joet ja kanavat.

Osaka kurssi oli 6-700: n, ja oli keskiajalla kutsutaan Naniwa. Kaupungin linna on rakennettu vuonna 1853 Hideyoshin, ja museo on nykyisin. Osakassa on monia buddhalaisia ja shintotempler. Se on tunnettu siitä, Japanin paras ruoka, juoma ja juhla. From Umeda Sky Building, kävijät voivat saada hyvän yleiskuvan Osaka observatorio, joka sijaitsee 173 metrin korkeudelle maanpinnasta. Osaka on yksi maailman suurimmista akvaarioissa, Kaiyukan. Osaka on myös nähtävyyksiä, kuten Sumoturnering maaliskuun puolivälissä ja Science Museum ja planetaario.

Kansai International Airport sijaitsee 50 km ulkopuolella Osaka. Se oli maailman ensimmäinen kansainvälinen lentokenttä ulkopuolella Manner, ja sijaitsee keinotekoisella saarella Osaka Bay, Etelä-Osaka.

Suomi