Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Sapporo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sapporo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sapporo miniopas

Autovuokraamo Sapporo

Autonvuokraus Sapporo

Sapporo sijaitsee saarella Hokkaidon Japani , saaren lounaisosassa.Sapporo on saaren suurin kaupunki ja on noin. 1, 8 miljoonaa ihmistä kaupungissa, ja noin. 2300000 kanssa lähiöissä.

  Sapporo on tunnettu järjestäjänä talviolympialaisten 1972.Sapporo on tunnettu talviurheiluun määränpää ja isännät MM kilpailuista vuosittain.   Ensimmäinen viikko helmikuun Sapporo Snow Festival pidetään. Festivaali tunnetaan jääveistoksia, jotka houkuttelevat taiteilijoita ja vierailijoita ympäri maailmaa. Niistä nähtävyydet löydämme kellotaajuudella torni symboloi kaupungin 1878, Ishiya suklaa tehdas ja olutta museo. Kaupungissa on myös historiallinen kylä, Pioneer Village, joka osoittaa Japanissa kehittyvillä aikaa.Vierailijat voivat myös käydä kasvitieteellisessä puutarhassa tai yksi kaupungin museot.

Chitose Airport on 39 km kaakkoon keskustasta Sapporossa.

Suomi