Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hiroshima

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hiroshima sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hiroshima miniopas

Autovuokraamo Hiroshima
Autonvuokraus Hiroshima

Hiroshima sijaitsee saarella Honshu kello Otaelven. Noin. 1,1 miljoonaa asukasta asuu kaupungissa, jossa lähiöissä on väestöstä 1,6 miljoonaa euroa. Hiroshima on yksi Japanin suurimmista satamakaupungeissa.Yli 2000 sillat ylittävät kuusi kanavaa, joka jakaa kaupungin.

Hiroshima on luultavasti tunnetuin on paikka, jossa USA putosi ensimmäinen atomipommi toisen maailmansodan aikana.6. Elokuu 1945 oli 80000 surmansa ja 60000 haavoittui kaupungin väkiluku 250000, kun pommi räjähti 600 metrin korkeudelle maanpinnasta. Koska kaupunki oli rakennettu uudelleen. Hiroshima on rauhan keskus, jossa Peace Memorial Park ja Peace Memorial Museum, joka näyttää   atomipommi vaikutukset ja miten kaupunki näytti räjähdyksen jälkeen.Atom kupoli on ainoa, joka jäi seisomaan räjähdyksen jälkeen, ja nyt muistomerkki puistossa. Muita nähtävyyksiä ovat linna, Hiroshima, joka on rekonstruoitu versio alkuperäisestä vuodesta 1590. Myös puisto kirsikkapuuta ja 350 Sakura puita. Ensimmäinen viikonloppuna toukokuussa järjestävä kaupunki kukka festivaali jazz. Hiroshima Museum of Art myös.

Hiroshima-Nishi Airport on noin. 4 km päässä Hiroshima.