Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kyoto

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kyoto sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kyoto miniopas

Autovuokraamo Kyoto
Autonvuokraus Kyoto

Kioton sijaitsee 50 km koilliseen Osaka Honshun saarella Japanissa. Kioto on lopussa Biwasjøen ja on osa pääkaupunkiseudun ja Hanshin. 1,5 miljoonaa asukasta asuu Kiotossa (2006).   Kaupunki sijaitsee Tokaido välisen rautatien Tokio ja Osaka.

Kioto on tunnettu siitä, missä Kioton pöytäkirjan, pöytäkirjan UNFCCC, hyväksyttiin YK: n vuonna 1992. Kaupunki oli Japanin pääkaupunki 794-1868, ja keskus oli keisarillisen perheen. Siksi kaupunki   useita historiallisia ja uskonnollisia rakennuksia, 17 heistä ovat Unescon maailmanperintökohde.Vanha Imperial Palace on yksi parhaita esimerkkejä perinteisen japanilaisen arkkitehtuurin. Kioton myös satoja Shinto ja buddhalaisia temppeleitä. Nijo Castle 1603) on tunnetuin linna Tokugawa sh?gunaatin. Se on satoja Shinto ja buddhalaisia temppeleitä. Kaupunki on myös Japanin teollisen taiteen keskus, ja tunnetaan silkki kutomoille posliini ja lakka toimii.Tässä on kansallinen museo ja taidemuseo. Huhtikuussa kirsikankukkia Kiotossa.

Osaka lentokentälle 50 km päässä keskustasta Kiotossa.