Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Nagasaki

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nagasaki sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nagasaki miniopas

Autovuokraamo Nagasaki
Autonvuokraus Nagasaki

Nagasaki sijaitsee länsirannikolla Kyushu. Nagasaki on pääoman läänin samannimisen. 451000 asukkaan kaupungissa asuvia (2006).   Satamakaupunki Nagasakin vievät paljon hiiltä, sementti-, tekstiili-ja tuontiöljystä.

Nagasaki on tunnettu atomipommi, joka julkaistiin täällä 09 elokuu 1945, kolmen päivän kuluttua maailman ensimmäinen atomipommi osuma Hiroshiman. 1 / 3 kaupungin tuhoutui, ja 39000 kuoli ja 45000 loukkaantui. Kaupungissa on rauha puisto muistoksi tapahtumasta. Nagasaki perustettiin Portugalin vuonna 1600, ja oli keisarillisen laivaston tukikohta.   Nagasaki on myös asetus Puccinin Madame Butterfly pala. Niistä nähtävyydet ovat Nagasakis Oura kirkko vuodelta 1864. Sitä pidetään yhtenä Japanin kauneimmista rakennuksista, ja tunnetaan myös kirkon 26 marttyyreja. Roomalaiskatolinen kirkko on yksi vanhimmista Japanissa, ja oli rakennettu unohtanut kristittyjä, jotka tapettiin vuonna 1597. Inasa Mountain, joka sijaitsee 333 metriä merenpinnan yläpuolella pääsee köysiradalla.

Nagasaki Airport sijaitsee 18 km päässä Nagasakin keskustassa kaupungin Omura.