Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tokyo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tokyo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tokyo miniopas

Autovuokraamo Tokyo
Autonvuokraus Tokyo

Tokio sijaitsee Kaakkois rannikolle saarella Honshu, Tokio Bay. Tokio on Japanin pääkaupunki ja yksi maan suurimmista satamakaupungeissa.Se on osa maailman suurinta pääkaupunkiseudulla, Keihin, mikä on 34 miljoonaa asukasta. Tokio noin. 8,5 miljoonaa asukasta (2006). Tokio on keskustan tie-ja rautatieverkoston. Se on valtatie välillä Chibahalvøya ja Kawasaki kaupunki Tokyo Bay.

Tokio on yksi maailman suurimmista rahoitusalan keskuksissa. Se on myös tiedetään olevan keskus tuotantoa elektroniikan ja autojen, muun muassa Ei yllättäen, Tokyo Museum sen sähkön, TEPCO museo. Tokyo on tunnettu myös Tokion Disneyland, joka sijaitsee kaupungin itäpuolella. Tokio on myös nähtävyyksiä, kuten keisarillinen palatsi ja kaupungin katu Ginza tallentaa kuin naapuri. Borg Graves ja puistot soittajan keisarin asuinpaikka. Kaupungissa on useita kulttuurilaitoksia, jotka sisältävät National Museum, teatterit ja sinfoniaorkestereiden ja useita temppeleitä. Tokyo Tower on 333 metriä korkea.

Naritan kansainvälinen lentoasema sijaitsee 60 km koilliseen Tokiossa.