Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tokyo Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tokyo Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tokyo Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Tokyo Lentokenttä
Autonvuokraus Tokyo Lentokenttä

Tokyo International Airport, joka tunnetaan nimellä Haneda Airport (HND), joka sijaitsee 14 km päässä Tokiossa. Se on suurin lentoasema sekä Japanin ja Aasian kannalta matkustajamäärän ja 4 maailman suurin.Julkinen liikenne ja lentokentältä kuuluvat linja-autot ja eri juna. Yritysten vuokra-auto on Japaren, Nissan, Mazda, Toyota ja Nippon vuokrata auton.

Vuonna 2008 66.735.587 matkustajat lentoasemalla. Se on yksi kaksi lentokenttää Tokion alueella, muut nimeltään Tokyo Narita Airport on paljon kansainvälisempi kuin lentokoneen siivet Haneda. Nykyään tärkeimmät kansainväliset kohteisiin Haneda Shanghai ja Soulissa. Lentokenttä on rakenteilla, ja kolmannen terminaalin kansainvälisiä kohteisiin valmistuu vuonna 2010, lentoasema odotetaan tervetullut 90 miljoonaa matkustajaa.

Tokyo Haneda Airport on hyvä valikoima kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Se on myös pankki, internet, kampaamo ja parturi salonki-, hieronta-, lääke-ja hammashoitola. Haneda Excel Hotel Tokyo sijaitsee terminaalissa 2.