Autovuokraamo Chile

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Chile

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chile sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chile miniopas

Autovuokraamo Chile

Autonvuokraus Chile

Chile, joka sijaitsee lounaaseen Etelä-Amerikan mantereen, on noin. 16 miljoonaa asukasta ja pinta-ala on 756950 km2. Maa on pitkä ja kapea ja siinä on rantaviivaa Tyynellämerellä koko 4630 km. Muuten rajojen maa Argentiina , Bolivia ja Peru .Sisällä rannikosta hallitsevat Andien jossa korkein huippu Chiles syrjään, Ojos del  Salado, on 6879 m.Kaukana pohjoisessa löydämme mineraalipitoisessa Atacaman autiomaassa.

Ilmasto Chilessä pääasiassa leuto, mutta suuria eroja – alkaen erittäin kuivat alueet ympäri Atacaman autiomaa pohjoisessa suhteellisen kylmä ja kostea ilmasto-olosuhteet hyvin etelässä (at Tulimaassa saaristo). Rannikolla keskellä osa maasta on Välimeren ilmasto. Maalla on myös useita toimivia tulivuoria, ja joskus maanjäristysalueiden.

Pääkaupunki Santiago , joka on myös maan suurin kaupunki (4,4 miljoonaa asukasta), joka sijaitsee maassa.Useimmat kaupungeissa, mutta rannikolla, ja jotkut suurin niistä on Antofagasta , Viña del Mar, Concepcion ja Valparaiso. On syytä myös Punta Arenas on Tierra del Fuego, maailman eteläisin kaupunki.Tulimaa on erotettu mantereesta kuuluisa Magellan salmen ja eteläisin kärki Tierra del Fuego – Kap Horn – oli monine myrskyjä, yksi tunnetuin paikkoja päivinä purjelaivoja.

Chile on tunnettu monista kauniista kansallispuistoissa, ja kolme niistä Unescon maailmanperintökohde. Se tekee myös vanhan kaupungin Valparaiso.

Maan suurin lentokenttä on Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benitez pääkaupungin Santiagon.Suurimmilla lentoasemilla on muitakin tällaisia Concepción ja Punta Arenas.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta edellä lentokentillä ja suurimmissa kaupungeissa Chilessä.