Autovuokraamo Chile

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Chile

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chile sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chile miniopas

Autovuokraamo Chile
Autonvuokraus Chile

Chile, joka sijaitsee lounaaseen Etelä-Amerikan mantereen, on noin. 16 miljoonaa asukasta ja pinta-ala on 756950 km2. Maa on pitkä ja kapea ja siinä on rantaviivaa Tyynellämerellä koko 4630 km. Muuten rajojen maa Argentiina, Bolivia ja Peru. Sisällä rannikosta hallitsevat Andien jossa korkein huippu Chiles syrjään, Ojos del  Salado, on 6879 m.Kaukana pohjoisessa löydämme mineraalipitoisessa Atacaman autiomaassa.

Ilmasto Chilessä pääasiassa leuto, mutta suuria eroja – alkaen erittäin kuivat alueet ympäri Atacaman autiomaa pohjoisessa suhteellisen kylmä ja kostea ilmasto-olosuhteet hyvin etelässä (at Tulimaassa saaristo). Rannikolla keskellä osa maasta on Välimeren ilmasto. Maalla on myös useita toimivia tulivuoria, ja joskus maanjäristysalueiden.

Pääkaupunki Santiago, joka on myös maan suurin kaupunki (4,4 miljoonaa asukasta), joka sijaitsee maassa.Useimmat kaupungeissa, mutta rannikolla, ja jotkut suurin niistä on Antofagasta, Viña del Mar, Concepcion ja Valparaiso. On syytä myös Punta Arenas on Tierra del Fuego, maailman eteläisin kaupunki.Tulimaa on erotettu mantereesta kuuluisa Magellan salmen ja eteläisin kärki Tierra del Fuego – Kap Horn – oli monine myrskyjä, yksi tunnetuin paikkoja päivinä purjelaivoja.

Chile on tunnettu monista kauniista kansallispuistoissa, ja kolme niistä Unescon maailmanperintökohde. Se tekee myös vanhan kaupungin Valparaiso.

Maan suurin lentokenttä on Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benitez pääkaupungin Santiagon.Suurimmilla lentoasemilla on muitakin tällaisia Concepción ja Punta Arenas.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta edellä lentokentillä ja suurimmissa kaupungeissa Chilessä.