Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Antofagasta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Antofagasta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Antofagasta miniopas

Autovuokraamo Antofagasta
Autonvuokraus Antofagasta

Antofagasta sijaitsee Pohjois- Chilessä, venyttely pitkin länsirannikkoa Latinalaisen Amerikan ja rajojen Tyynellämerellä.Se sijaitsee kuivien Atacaman autiomaassa Chilessä länsirannikolla ja on portti joka vie kuparia ja salpietari. Kaupunki on maakunnan pääkaupunki on sama nimi, ja sen väkiluku on arvioitu olevan lähes 310000 (2008). Antofagasta perustettiin vuonna 1866 kuin satama-ja kauppakeskus.

Antofgasta erinomaisesti ulkoiluun, koska kuiva ilmasto ja kaupungin rajojen kanssa enemmän puistoja ja nähtävyyksiä. Chacabuco on kuollut kylä oli täysin luovuttiin 1930-luvulla ja yksi voi vielä nähdä rakennuksia, kuten teatteri ja kirkko. Plaza Colón on kaupungin aukio, ja tässä on Big Ben pienoiskoossa, että oli antanut brittiläinen vuonna 1910. Muita nähtävyyksiä, jotka on suunnattu paikallisille museoille on alueellinen museo ja Arkeologinen museo.

Cerro Moreno International Airport on lentoasema, joka palvelee Antofagasta ja sijaitsee noin. 20 km kaupungin ulkopuolella.