Autovuokraamo Peru

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Peru

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Peru sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Peru miniopas

Autovuokraamo Peru

Autonvuokraus Peru

Peru sijaitsee Etelä-Amerikassa, ja on rantaviivaa Tyynenmeren länteen. Maassa on 29,5 miljoonaa asukasta (2009) ja reunustavat Ecuador , Kolumbia , Chile ,Brasilia ja Bolivia.

Maisema koostuu tasangoilla pitkin rannikkoa länteen, Amazonin sademetsien idässä – samoin kuin Andeilla, jotka ulottuvat koko maassa pohjoisesta etelään. Korkein vuori on Huascaran, joka on 6768 m.

Titicaca välisen rajan Perun ja Bolivian pohjoisessa – Andeilla. Tämä järvi sijaitsee 3812 metriä merenpinnan yläpuolella, ja se on merkittävä matkailukohde.

Peru on trooppinen sateinen ilmasto itä – yli 25 astetta ympäri vuoden. Lännessä maa on aavikkoilmasto – kuiva, kuuma päivä. Kuriositeettina voidaan mainita, että aavikko kaupunki Ica Peru ole nähnyt sadetta 400 vuotta.

Pääkaupunki Lima sijaitsee länsirannikolla, ja on 8 miljoonaa asukasta pääkaupunkiseudulla.Lima on tärkeä liikenteen solmukohta ja maan tärkein taloudellinen ja kulttuurinen keskus. Lima vanha kaupunki on listattu Unescon maailmanperintölistalle, ja kaupunki on useita museoita, puistoja ja muistomerkkejä.

Lima sijaitsee aivan esikaupunkialueella Callao – joka on maan tärkein satamakaupunki.

Muita suuria kaupunkeja Peru: Arequipa, Trujillo ja Chimbote.

Maan tärkein lentokenttä on Aeropuerto International Jorge Chavez, joka sijaitsee 15 km luoteeseen.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus Perussa ja kaupungit Iquitos ja Lima.

Suositut kohteet

Suomi