Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Temuco

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Temuco sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Temuco miniopas

Autovuokraamo Temuco
Autonvuokraus Temuco – Kuva: © Patanko

Temuco on chileläinen kaupunki sijaitsee Etelä-osassa maata, noin 270 km etelään Concepción. Kaupunki sijaitsee välillä Tyynenmeren länteen ja Andien itäpuolella, ja joki kulkee keskustan Cautín. Temuco kuuluu Araucanía alueella nimetty mapuche intiaanikieltä, ja kaupunki on sen kulttuurinen keskus. Temuco, perustettiin vuonna 1881 ja nykyään siellä asuu noin 240 000 asukasta täällä (2008). Pääkaupunkiseudun väkiluku on yli 260 000 (2002), joten alueella Etelä-Chilen toiseksi suurin.

Temuco on oikea paikka käydä, jos haluat lisätietoja mapuche-intiaanien, joka on Chilen alkuperäiskansojen väestöstä.Tässä on Mercado Municipal markkinat, joilla voi ostaa perinteisiä mapuche tavaroita. Kuuluisan Alemania Avenue, kuten Museo Regional de la Araucanía suhteen mapuche-intiaanien. Pablo Neruda National Railway Museum on omistettu vanhat höyryveturit ja nimetty tunnetun chileläisen runoilija.

Maquehue Airport on noin. 5 km keskustan ulkopuolella ja tarjoavat lentoja kotimaassa.