Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Punta Arenas

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Punta Arenas sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Punta Arenas miniopas

Autovuokraamo Punta Arenas
Autonvuokraus Punta Arenas

Punta Arenas on pääkaupunki nimeltään Magallanes y la Chilena Etelämantereen ja sijaitsee niemimaalla Brunswick, jossa rajat salmen Magellan itään. Punta Arenas oli asuu lähes 120 000 vuonna 2008, ja tämä tekee kaupungin kolmanneksi suurin alan Patagonia. Punta Arenas pidetään maailman eteläisin kaupunki koko.Kaupunki Ushuaia vuonna Argentiinassa etelään, mutta vain puoli yhtä paljon asukkaita.

Punta Arenas on hämmästyttävä kontrasteja luonnossa jossa on mahdollisuudet maastopyöräilyyn ja ratsastukseen. Satama on yksi tärkeimmistä satamista maassa, jotain voi oppia lisää merimuseo Museo Naval y Maritimo. Se järjestettiin useita retkiä lähellä nähtävyyksiä, kuten Monumento Natural Los Pingüinos missä se sijaitsee noin 50 000 pingvinpar. Se on 1418 km ja pohjoisrannikon Etelämantereella ja on veneitä Punta Arenas.

Lentoaseman virallinen nimi on Presidente Carlos Ibáñez del Campo International Airport sijaitsee lähes 20 km päässä keskustasta.