Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Santiago Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Santiago Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Santiago Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Santiago Lentokenttä
Autonvuokraus Santiago Lentokenttä

Comodoro Arturo Merino Benitez International Airport ”Ambi” (SCL), joka tunnetaan myös nimellä Pudahuel lentokenttää ja Santiago kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 10 km luoteeseen Santiago. On bussikuljetus lentoaseman ja keskustan Santiago. Autovuokraamot saatavilla lentoaseman Budget, Hertz, Avis, Alamo ja Rosselot Econorent.

9.017.718 matkustajaa vieraili Santiago Lentokenttä vuonna 2009, joka on suurin lentokenttä Chilessä.
17 eri kansainvälisten lentoyhtiöiden palveluksessa lentoasema, joka on suoria lentoja eniten pääkaupungeissa Etelä-Amerikassa ja Yhdysvalloissa, Euroopassa,Australiassa ja Aasiassa.Helmikuussa 2010 Chile kärsi suuri maanjäristys, joka aiheutti lentokenttä oli suljettu kaiken toiminnan, 27 Helmikuuta. Se avattiin uudelleen 3 Maaliskuuta.

Valikoima syöminen ja juominen paikkoja on hyvä. Santiago Lentokenttä voi tarjota jopa 70 eri liikkeissä myös myynti Chilen viiniä, musiikkia ja muita matkamuistoja.Lentokenttä on myös langaton internetyhteys, ATM, posti, konferenssikeskus, apteekki, lääkäri, hammaslääkäri, hieronta. Holiday Inn Santiago – lentokentälle, joka avattiin vuonna 2007 sijaitsee lentokentällä.