Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Concepcion

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Concepcion sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Concepcion miniopas

Autovuokraamo Concepcion
Autonvuokraus Concepcion – Kuva: © Paul T.J. Edmonds

Concepcion sijaitsee Chilen eteläosassa ja on pääoman Bio-Bío alueella. Kaupunki on kolmanneksi suurin kaupunki, jossa asuu yli 215 000 (2008). Concepcion sijaitsee 10 km päässä suusta Bio-Bio. Kaupunki perustettiin Tyynenmeren rannikolla vuonna 1550 ja on tehty monia vakavia maanjäristysten ja tsunamien vuosien varrella. Vuonna 1730 Concepcion siirtyi kauemmas sisämaahan, mutta on koetelleet maanjäristykset tulevaisuudessa.

Tasainen kertyminen Concepcion on antanut kaupungin moderni tunnelma. On myös monia viheralueita ja paikkoihin kaupungissa, kuten Plaza de la Independencia, kun itsenäisyysjulistus allekirjoitettiin vuonna 1818. Universidad de Concepción on kaunis ja suosittu nähtävyys, jota ympäröi vehreä puistot. Voit oppia historiasta sivuston pitäisi tehdä matkan pikkukaupungin Lota historiallisessa museossa ja Isidora Cousino Park.

Carriel Sur International Airport on toiseksi suurin lentokenttä Chile ja sijaitsee noin 5 km pois Concepción.