Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Calama

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Calama sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Calama miniopas

Autovuokraamo Calama
Autonvuokraus Calama

Calama on chileläinen kaivos kaupunki sijaitsee Pohjois- Chilessä. Kaupunki kuuluu alueen Antofagasta ja sijaitsee Chilen kuparikaivoksia. Calama sijaitsee Atacaman autiomaa, maailman kuivin autiomaa, mikä tarkoittaa, että se kuuluu hyvin vähäiset sateet kaupungin. Provincia de El Loa Calama, jossa maakunnan pääkaupunki, ja väkiluku oli vuonna 2007 arvoltaan yli 143 000 Río Loa on pisin joki Chilessä ja kulkee Calama.

Monet nähtävyydet sijaitsevat keskustan ulkopuolella Calama. Utelias voi ilmoittautua retkille maailman suurin kuparikaivos, Chuquicamata, joka sijaitsee noin. 20 km kaupungin ulkopuolella. Muut alueet tutustumisen arvoinen on San Pedro de Atacama on kaunis pieni kaupunki kaukana kaakkoon Calama. Lisäksi tulivuori Licancabur ja erityinen Valley Valley of the Moon paikoissa, pitäisi nähdä.

El Loa International Airport on suurin lentokenttä maan ja sijaitsee noin. 6 km ulkopuolella Calama.