Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Santiago

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Santiago sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Santiago miniopas

Autovuokraamo Santiago
Autonvuokraus Santiago

Santiago de Chile on pääoman Chilen ja sijaitsee keskeisellä paikalla maassa.Kaupunki sijaitsee itään suuri maa ja sen satamat ovat kaupungeista San Antonio ja Valparaiso. Mapocho Joki virtaa läpi kaupungin ja täyttää Tyynenmeren länteen. Santiago on suurin kaupunki maan väkiluku on yli 4,8 miljoonaa (2009). Pedro de Valdivia perusti kaupungin vuonna Espanjassa vuonna 1541, ja Santiago oli selvstedig vuonna 1817.

Vaikka Santiago on lähes 500 vuotta vanha, on nykyään hyvin moderni kaupunki. Santiago on täynnä vastakohtaisuuksia ja pilvenpiirtäjiä ja vehreät puistot vierekkäin, ja korkea, lumihuippuiset vuoret, jotka ympäröivät vihreä laakso. Kaupunki tarjoaa kaikkea ravintoloista ja baareista viihde-ja kuuluisat rakennukset, kuten presidentin palatsin La Moneda. Vierailijat voivat valita useista museoista kuten Museo Historico Nacional ja taidemuseo Museo de Solidaridad Salvador Allende.

Comodoro Arturo Merino Benitez International Airport tarjoaa lennot lähes kaikkialle maailmaan on kyse. 25 km kaupungin ulkopuolella.