Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Puerto Montt

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Puerto Montt sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Puerto Montt miniopas

Autovuokraamo Puerto Montt
Autonvuokraus Puerto Montt

Puerto Montt on satama kaupunki sijaitsee Etelä-osa pitkän Chile on pääkaupunki Los Lagos.Kaupunki kuuluu maakunnassa Llanquihue ja sijaitsee länsirannikolla raja Tyynellämerellä. Puerto Montt johtaa ulos lahden Seno Reloncaví liittyvät Golfo de Ancud. Kaupunki on perustettu vuonna 1853 ja elää tällä hetkellä noin 160 000 asukasta täällä (2008).

Puerto Montt on ominaista kontrasteja. Se luo hyvän ilmapiirin, rehevä maisema, vaikka kaupunki sijaitsee vuonon ja ympäröivät lumihuippuiset huippuja. Alueella on useita puistoja, kuten Alerce Andino National Park ja Lahu Nadi luonnonpuistossa. Kaupunki on tunnettu modernista satamasta ja Puerto Angelmó on maan paras ja suurin markkina mereneläviä. Oppia Puerto Montt historiaan voi tutustua Plaza de Armas tai historiallisen museon Juan Pablo II Municipal Museum.

El Tepual International Airport on noin. 10 km ulkopuolella Puerto Montt.