Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Buenos Aires

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Buenos Aires sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Buenos Aires miniopas

Autovuokraamo Buenos Aires
Autonvuokraus Buenos Aires

Buenos Aires on pääkaupunki Argentiinassa ja väestön kaupungin rajojen mitattiin 2001-2776 100Määrä on lähes nelinkertainen, jos mukaan lasketaan kaupungin lähiöissä ja kooltaan noin 11, 5 miljoonaa (2002). Buenos Aires sijaitsee itärannikolla Latinalaisen Amerikan mantereella ja länsirannalla joen Rio de la Platan.

Espanjan siirtomaa-aikana 1516-1816 jätti jälkensä Argentiinassa ja Buenos Airesissa ja kulttuurin ystäville voi hakea tietoa yhdellä kaupungin lukuisat museot. Muita suosittuja nähtävyyksiä on tunnetuin rakennus ja Government House Casa Rosada, jossa Evita teki puheita kuuluisa parveke. Buenos Aires pidetään maailman pääkaupunki tango ja tango festivaaleja järjestetään vuosittain.

J. Newbery Aero Park Airport, Comandante Espora Aero Station Lentokenttä ja Ezeiza Ministro Pistarini lentokentälle Buenos Airesissa ja kaikki kolme lentokenttää, kansainvälisiä lentoja.Silti se on vain Ezeiza, 34 km kaupungin ulkopuolella, mikä on lentoja Euroopan ja Pohjois-Amerikassa.