Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Neuquen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Neuquen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Neuquen miniopas

Autovuokraamo Neuquen

Autonvuokraus Neuquen

Neuquen maakunnassa Neuquén omaisuus, joka sijaitsee Länsi- Argentiinassa , noin puolivälissä pohjoisen ja etelän välillä.Kaupunki sijaitsee länteen maakunnan, jossa Limay ja Neuquén joet kohtaavat. Tästä näkökulmasta, kokoamaan jokien suuriin valuma Río Negro. Neuquén on suurin kaupunki Patagonian alueella, ja vuonna 2006 asukasluku oli mitattu yli 240 000

Neuquén, paljon historiaa ja modernia kulttuuria. Alue nimeltä High Valley on uskomattoman rehevä ja se on kasvanut ja vienyt useita tonneja hedelmiä. Ympäri kaupunkia on runsaasti järviä ja rantakohteet että vetää kävijöitä, samoin kuin viinitiloja. Monet museot omistettu historiassa, mukaan lukien Paraje Confluencia Center, joka näkyy kaupungin historiasta. Alueella, jossa Neuquén sijaitsee, on löydetty monia dinosaurus fossiileja voi nähdä Carmen Funes museo.

Presidente Peron lentokenttä on lähin lentokenttä ja sijaitsee 8 km kaupungin keskustan ulkopuolella. Se tarjoaa lennot maan sisällä, mukaan lukien pääkaupunkiBuenos Aires, .

Suomi