Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cordoba

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cordoba sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cordoba miniopas

Autovuokraamo Cordoba
Autonvuokraus Cordoba

Córdoba sijaitsee keskeisellä paikalla eteläosassa Espanjan ja maakunnan pääkaupunki on samanniminen.Maakunta kuuluu Andalusian ja sijaitsee sen jalka Sierra Morena. Joki Guadalquivir virtaa Córdoba ja noin 170 km Välimeren rannikolla etelään. Vuonna 2008 asukasluku arviolta 325 000 Uskotaan, että Córdoba perusti foinikialaiset, joka hallitsi Välimeren välillä 800-664 eKr. Kr, mikä tekee kaupungista yhden maan vanhin.

Cordoba on ominaista ylivalta, että monet ovat olleet kaupungin hallinnasta, ja yksi kuuluisimmista historiallisista rakennuksista, maurien moskeija La Mezquita joka rakennettiin vuosina 700 – ja 900-numero. Muita näkemisen arvoisia, on arabian Almodovar Castle 700-luvulla kellotorniin 1600-luvulta ja roomalaiset rauniot. Monet historialliset nähtävyydet voi nähdä vanhan kaupungin, joka on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon.

Cordoba Lentokenttä sijaitsee noin 6 km päässä keskustasta.