Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Cordoba Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cordoba Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cordoba Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Cordoba Lentokenttä

Autonvuokraus Cordoba Lentokenttä

Aeronáutico Ingeniero Ambrosio LV Taravella International Airport (AK), joka tunnetaan myös nimellä Pajas Blancas, joka sijaitsee 9 km luoteeseen keskustan Cordobavuonna Argentiinassa .Bussit välillä lentoaseman ja Cordoba. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla on Annie Millet, Hertz ja Avis.

Vuonna 2009 1.251.027 matkustajaa vieraili Cordoba lentokentälle on kolmanneksi suurin lentokenttä Argentiinassa.Cordoban voi lentää suoraan muihin kaupunkeihin Argentiinassa ja Chilessä, Perussa, Uruguayssa ja Brasiliaiassa. On monia lintuja alueella, ja lentäjät ovat varastot katsomaan erityisesti.

Cordoba lentokentälle on yksinkertainen valikoima kahviloita, ravintoloita ja baareja ja kauppoja myös tullittomia. Muita palveluja ovat langattomat Internet-apteekit, lääketieteellistä apua, pankkiautomaatit ja matkailuneuvontaa. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi