Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mendoza

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mendoza sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mendoza miniopas

Autovuokraamo Mendoza
Autonvuokraus Mendoza

Mendoza on pääkaupunki Mendoza maakunnassa että rajat Chile länteen.Kaupunki sijaitsee lähellä länsirajalla, ja Pohjois- Argentiinassa. Mendoza perusti Espanjan vuonna 1561. Vuonna 2001 kaupungin väestöstä mitattuna hieman yli 110000, mutta luku nousee lähes 880 000, jos luulet lähialueilla (2006).

Mendoza määräajat sekä vapaa-ajan ja kulttuurin osalta ja 2008, Mendoza listattu National Geographicin lista maailman 10 historiallisimmista kaupungeista. On monia museoita kaupungissa ja on omistettu Mendoza historiaan, kuten Museo del Área Fundacional. Mendoza tiedetään olevan oliiviöljyn ja viinin ja useita matkoja ja viinin maistelua ympäröiviä viinitarhoja. Maaliskuussa festivaali Fiesta Nacional de la Vendimia omistettu sadon, ja National Wine Museum Museo Nacional del Vino olisi käynyt.

Pääjohtaja Francisco Gabrielli kansainvälinen lentokenttä tunnetaan myös nimellä El Plumerillo lentokentälle. Lentokenttä sijaitsee 8 km ulkopuolella Mendoza.