Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Buenos Aires Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Buenos Aires Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Buenos Aires Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Buenos Aires Lentokenttä
Autonvuokraus Buenos Aires Lentokenttä – Kuva: © Luis Argerich

Aeropuerto Internacional de Ezeiza ”Ministro Pistarini (EZE) sijaitsee 22 kilometriä kaakkoon Buenos Aires. Lentokenttä on nimetty kenraali Juan Pistarini mutta tunnetaan ennen kaikkea Ezeiza. On erittäin huonosti julkisen liikenteen välillä lentoaseman ja Buenos Aires, joten taksit ovat hyvä vaihtoehto. On neljä autovuokraamojen lentoasemalla, lähellä sisäänkäynnin terminaalin, on Alamo, Avis, Hertz ja Localize.

Vuonna 2008 8.012.794 matkustajaa vieraili Buenos Airesissa Ezeiza Airport. Se palvelee vain kansainvälisillä reiteillä, kun taas Jorge Newberry lentokentälle, joka sijaitsee vain pohjoiseen downtown Buenos Aires, palvelee kansallisia. Se on tärkein perusta kansallisen yrityksen Aerolineas Argentinas. Buenos Aires Ezeiza lentokentälle matkustaa suoraan useissa kaupungeissa Euroopassa ja Yhdysvalloissa sekä Sydneyn ja Kapkaupungin ja Johannesburgin. Kaikki matkustajat lentävät Ezeiza maksamaan veroa 29 dollaria shekillä.

Se on hyvä valikoima kahviloita, ravintoloita, baareja ja kauppoja Buenos Airesissa Ezeiza Airport. On verovapaita sekä lähtö-ja saapumisajat. Muita palveluja ovat pankkiautomaatin, apteekin ja terveyskeskus. Lähimmät hotellit sijaitsevat Buenos Airesissa.