Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tucuman

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tucuman sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tucuman miniopas

Autovuokraamo Tucuman
Autonvuokraus Tucuman

Tucumán on todella nimeltään San Miguel de Tucumán, ja on maakunnan pääkaupunki ja samalla nimellä. Kaupunki ja maakunta sijaitsee Argentiinanluoteiskulmassa ja kaupunki on suurin Pohjois-osassa maata.Vuonna 2009 väestöstä arviolta lähes 530000, ja se on arvioitu lähialueiden nousee noin vuosisadan.830 000 euroa. Tämä tekee metropolialueen maan viidenneksi suurin alue. Tucumán perusti Espanjan vuonna 1565.

Tucumán on kaupunki täynnä historiaa. Muun muassa Argentiinan itsenäisyysjulistus esitettiin täällä vuonna 1816, mutta ei virallisesti allekirjoitettu Espanjan vuoteen 1865. Rakennus Casa Historica de la Independencia kutsutaan myös House of Tucumán Englanti ja on paikka, jossa itsenäisyysjulistus esitettiin. Nykyisin se on sekä museo ja muistomerkki. Kaupunki on monia muita museoita lisäksi monia vehreitä.

Kaupungin lentokenttä nimettiin Teniente Yleiset Benjamin Matienzo kansainväliseltä lentokentältä ja sijaitsee noin. 12 km pois kaupungista.