Autovuokraamo Uruguay

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Uruguay

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Uruguay sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Uruguay miniopas

Autovuokraamo Uruguay
Autonvuokraus Uruguay

Uruguay sijaitsee Etelä-Etelä-Amerikassa ja on 3,5 miljoonaa asukasta (2009). Sen rajanaapureita ovat Brasilia pohjoisessa ja Argentiinan itään.Uruguay on myös yli Atlantin rannikolla.

Uruguay on enimmäkseen kumpuilevaa tasankoa, jossa niityt (Pampas) ja savannia. Korkein huippu maassa on 540 m. Uruguayssa on subtrooppinen ilmasto – leuto ja kostea sää ympäri vuoden. Kylmin kuukausi on heinäkuu, lämpimin kuukausi on tammikuu.

Pääoman Montevideo sijaitsee Lounais maan – pohjois puolella joen suulle Rio de la Platan.Se on 1,5 miljoonaa asukasta ja se on maan suurin kaupunki ja tärkein satamakaupunki. Se on myös maan taloudellinen, hallinnollinen ja kulttuurinen keskus.

Muita suuria kaupunkeja Uruguay on Salto, Ciudad de la Costa, Paysandun ja Las Piedras.

Merenrantakohteessa Punta del Este, joka sijaitsee 140 km itään Montevideo, on kauniita rantoja pitkin Atlantin valtameren – ja korkeita matkailuliikenne. Seuraavassa on joitakin suuria resorts, ravintoloista, ostosmahdollisuuksista ja monipuolinen yöelämä. Paikka tunnetaan myös nimellä Etelä-Amerikan ”St. Tropez”.

Tärkein lentokenttä Uruguayn Carrasco International Airport, joka sijaitsee 30 km pohjoiseen pääkaupunki Montevideo.

Löydä paras tapa tutustua Uruguay. Vuokra auto meidän kauttamme, mukaan lukien rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus.