Autovuokraamo Moskova (Sammenlign Pris) Bilutleie Moskova

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Moskova

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Moskova sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Moskova miniopas

Moskova

Autonvuokraus Moskova

Moskova on pääkaupunki ja suurin kaupunki Venäjällä yli 10 miljoonaa asukasta (2008).Tämä luku tekee myös kaupungin suurin kaupunki Euroopassa. Moskova sijaitsee Länsi-Venäjällä, pohjoisen ja etelän välillä. Kaupungin läpi virtaa Moskova-joen kuin joen Oka täyttää Euroopan suurin joki Volga pohjoisessa. Moskovan asema pääomaa annettiin Pietarissa 1712, mutta Moskova sai sen takaisin vuonna 1918.

Moskova on kuuluisa monista kauniita rakennuksia, kuten Pyhän Vasilin katedraalia värejä ja løkkuplene sekä seitsemän sisaret, jotka ovat tuomiokirkko-muotoinen pilvenpiirtäjiä. Kaupunki on kulttuurin keskus ja yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä on Bolshoi. Myös Moskovan konserttisalien, museoiden, sirkusta ja nukketeatteria ovat maailmankuuluja. Yksi suosituimmista vetovoima on linnake Kreml ja Punainen tori, vuodelta 1400.

Suurimmilla lentokentillä Moskovan Sheremetyevo lentokentälle , Vnukovon lentokentälle ja Sheremetyevo lentokentälle .Jälkimmäinen on suurin määrä matkustajia ja sijaitsee 22 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi