Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pietari Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pietari Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pietari Lentokenttä miniopas

Pietari Lentokenttä
Autonvuokraus Pietari Lentokenttä

Pietari sijaitsee vain länteen Venäjän, sisin osa Suomenlahden Suomessa.Kaupunki on toiseksi suurin Venäjän ja kolmanneksi suurin Euroopassa. Vuonna 2008 väestöstä mitattuna yli 4,5 miljoonaa sisällä kaupungin rajojen. Pietari perustettiin vuonna 1703 ja oli pääkaupunki 1712-1918. Valtion meni Euroopan suurin kaupunki Moskovan jälkeen Venäjän vallankumouksen 1918.

Pietari on kutsuttu kulttuurista pääomaa ja oikeutetusti niin. Kaunis kaupungin rajojen monia nähtävyyksiä, niin museoita ja lapsiystävällisiä, mukaan lukien museo taiteen ja kulttuurin sekä eläintarha Leningradin Zoo. Pietarissa on yli 500 siltojen kaupunki sijaitsee useita pieniä saaria. Vanha kaupunki on otettava yksi tarkastuskäynti on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon.

Lentokentällä Pietarissa sijaitsee noin 17 km kaupungin ulkopuolella ja kehotti Pulkovon lentokentän.Tämä on neljäs vilkkain lentoasema Venäjän jälkeen kolme, jotka ovat alueella Moskovan ympäristössä.