Autovuokraamo Kiina

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kiina

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kiina sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kiina miniopas

Autovuokraamo Kiina

Autonvuokraus Kiina

Kiina on suurin maa Itä-Aasiassa (alueella) ja 3 maailman suurin – jälkeen Kanadan ja Venäjän .On koko väestöstä 1,3 miljardia (2009) – ja se on maailman väkirikkain.

Kiina rajautuu 14 maassa ja sillä on rantaviivaa Yellow Sea, Itä-Kiinan merellä ja Etelä-Kiinan merelle.

Maa on monipuolinen maiseman tasangoilla, vuoria ja vuoristoja, jokia ja autiomaahan. Himalajan vuoristossa sijaitsee Kiinassa, rajalla Nepalin kanssa. Maailman korkein vuori – Mount Everest (8850 m) – sijaitsee.

Kiina on myös vaihteleva ilmasto -, pääasiassa lauhkean ilmaston pohjoisessa trooppinen ilmasto etelässä ja monsuuni ilmasto muualla maassa.

Pääoman Pekingissä on maan toiseksi suurin kaupunki (jälkeen Shanghai), ja on 17,4 miljoonaa asukasta pääkaupunkiseudulla.Peking on Kiinan poliittinen ja kulttuurinen keskus, jossa on vahvat perinteet. Tärkeimmät nähtävyydet ovat muuri, Minggravene, Taivaallisen rauhan portti, joka johtaa keisarillinen palatsi alueella ”Forbidden City”. Kesäolympialaiset vuonna 2008 olivat myös Pekingissä.

Muita suuria kaupunkeja Kiina (jälkeen Peking ja Shanghai), Hong Kong, Tianjin, Wuhan, Shenyang, Guangzhou, Harbin ja Xi’an.

Kiina on useita kansainvälisiä lentokenttiä ja lentokenttien Pekingissä, Shanghaissa ja Hongkongissa on vilkkain maassa. Hong Kong interantional lentokenttä on myös yksi suuria lentokenttiä Aasiassa.

Kokeile käyttäjäystävällinen hakukone ja saada yllättävän edullisesti listattu vuokra-auton Kiinassa.

Suositut kohteet

Suomi