Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Budapest

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Budapest sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Budapest miniopas

Autovuokraamo Budapest
Autonvuokraus Budapest

Budapest (1,7 miljoonaa asukasta vuonna 2009) on Unkarin pääkaupunki, sijaitsee pohjoisessa Keski-osa valtion – molemmin puolin Tonavan.Budapest on maan tärkein talouden, kulttuurin ja hallinnon keskus. Lisäksi kaupunki on merkittävä liikenteen solmukohta.

Budapest on monien yliopistojen ja korkeakoulujen, museoiden ja taiteen kokoelmat sekä monia kauniita vanhoja rakennuksia, kirkkoja ja muistomerkkejä. Lisäksi kasvitieteelliset puutarhat ja eläintarhat. Kaupunki on myös tunnettu monista terveyteen antavia kylpylöistä.

Budapest kuuluu v lähiöissä Buda ja Pest, sijaitsevat kummallakin puolella Tonavan. Lähiöissä ovat yhteydessä toisiinsa kautta useita siltoja.

Eduskuntatalo vuodelta 1904 on merkittävä matkailukohde kaupungin, ja on yksi Euroopan upeimmista rakennuksista uusgoottilaista tyyliä. Myös linna (sijaitsee Budan puolella) on suosittu nähtävyys. Tämä oli alun perin keskiaikainen linna lopusta 1500, joka oli myöhemmin rakennettu uudelleen ja laajennettava uusbarokkityyliä.Nykyisin linna taloa useita tärkeitä kulttuurilaitoksia, kuten National Museum ja kaupunginmuseo. Linna on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon.

Muita nähtävyyksiä Budapest ovat muun muassa St. Stephen’s Church 1905 (kaupungin suurin kirkko), kalastajien Bastionin rakennettu vuonna 1895 ja Millennium Square – on vaikuttava muistomerkki.

Kansainvälinen lentokenttä, Budapest Ferihegy Airport sijaitsee 28 km kaakkoon keskustasta.