Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Debrecen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Debrecen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Debrecen miniopas

Autovuokraamo Debrecen
Autonvuokraus Debrecen

Debrecen on Unkarin toiseksi suurin kaupunki 206000 asukasta (2009), ja se on tärkein kaupunki läänin Hajdú-Bihar.Kaupunki sijaitsee itäosassa maa, että Unkarin tavallinen – noin 35 km rajalta Romanian.

Debrecen on Itä-alueen keskus talouden, kaupan, tieteen ja kulttuurin. Kaupungin yliopisto – perustettu 1912 – on yksi kuuluisimmista Unkarissa. Yliopiston päärakennus on kaunis arkkitehtuuri ja sijaitsee kauniissa puistossa, jossa on suihkulähde ja patsaita.

Toinen kuuluisa rakennus Debrecen on kaupungin pääkirkko ja sen kaksi selkeästi erottuvaa tornia.Kirkko rakennettiin alun av1800-luvun klassiseen tyyliin.

Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat Johdannaisia Museo – kulttuurihistoriaa museon kokoelmiin. Csokonai teatterissa 1865, modeemi – moderni ja tilava taidegalleria, Sainte Anne katolinen katedraali 1700-luvulta lähtien ja Aquaticum SPA (vesipuisto).

Kaupungin kansainvälinen lentokenttä – Debrecen – lentokentälle 5 km lounaaseen keskustasta.