Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Gyor

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Gyor sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Gyor miniopas

Autovuokraamo Gyor

Autonvuokraus Gyor

Györ sijaitsee Luoteis-osa Unkaria , ja on tärkein kaupunki alueella Györ-Moson-Sopron.Kaupungissa on 130000 asukasta (2009), jota usein kutsutaan River City ”- koska se sijaitsee missä joet Raba, Rabac ja Tonavan tavata. Györ on myös rajan läheisyydessä maiden Slovakian ja Itävallan .

Kaupunki on parhaiten tunnettu kauniista rakennuksista, ja on useita historiallisia kirkkoja. Györ on myös rikas kulttuurielämä teatteri, museoita ja taidenäyttelyitä sekä vuosittain useita festivaaleja.

Tunnetuin matkailukäyttöön panimo Jone Gy?r on: basilikan päässä 1200, Taidemuseo eri osastojen kaupungin, Kaupungintalo – kaunis rakennus, jossa kaunis puutarha 1500-luvulta, Carmelite kirkko 1700, historiallinen museo Xantus museo ja kaupunginmuseo – BL . a.greske ja Roman esineet, veistoksia, maalauksia ja kiinalainen posliini.

Vetovoima koko perhe Rába-Quelle Thermalbad, kylpylä, sauna ja poreallas, ja vesipuisto vesiliukumäkeä.

Györ on mukava kaupunki, jossa on monia kauppoja ja oma kukka markkinoilla.

Kaupungin lentokenttä – Gyor-Per lentokenttä – sijaitsee 14 kilometriä kaakkoon keskustasta.

Suomi