Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Budapest Ferihegy Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Budapest Ferihegy Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Budapest Ferihegy Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Budapest Ferihegy Lentokenttä
Autonvuokraus Budapest Ferihegy Lentokenttä – Kuva: © József Süveg

Budapest Ferihegy Airport on 16 km itään kaakkoon Budapest on Unkarin. Se toimii sekä busseissa ja junissa välillä lentokentän ja Budapestin. Autovuokraamot Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Alamo ja Sixt sijaitsee tuloaulassa terminaalin 2A ja 2B.

8.443.053 matkustajaa vieraili Budapestissa Ferihegyn lentokenttä 2008, joka on suurin lentokenttä Unkarissa. Lentokenttä päämaja Malev Unkarin Airlines ja Wizz Air.Budapest Ferihegyn lentoasema palvelee ensisijaisesti kotimaan kohteita, mutta voi myös matkustaa kohteisiin Afrikassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa.

Se on hyvä valikoima baareja, kahviloita, ravintoloita ja kauppoja Budapestin Ferihegy Airport. Se myös tarjoaa pankki-, kappeli, kyky lastenhoito, konferenssi-ja yrityskeskus. Vastikään avattu hotelli Stáció sijaitsee lentokentällä.