Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tel Aviv

Suunnitteletko viettäväsi seuraavan lomasi Tel Avivissa? Oletko miettinyt auton vuokraamista taataksesi sujuvan lomakokemuksen? Tel Avivissa on onneksi useita autovuokraamoja. Suurin osa yrityksistä sijaitsee joko lentokentällä tai aivan sen läheisyydessä, joten auton vuokraaminen onnistuu helposti. Voit varata auton myös netissä suoraan yritysten kotisivuilta. 

Tel Aviv -opas

Autovuokraamo Tel Aviv
Autonvuokraus Tel Aviv

Tel Aviv on yksi Lähi-idän vilkkaimmista kaupungeista. New York Times onkin nimennyt sen ”Välimeren trendipääkaupungiksi”. Tel Aviv on yksi Israelin merkittävimmistä kaupungeista ja samalla maan taloudellinen pääkaupunki. Se sijaitsee Välimeren rannikolla, noin 60 kilometriä Jerusalemista luoteeseen. Kaupunki perustettiin vuonna 1909 esikaupunkialueelle, pohjoiseen maailman vanhimmasta satamakaupungista, Jaffasta. Tel Avivin kaupunki sijaitsee Israelin huipputeknologiateollisuuden ytimessä, Silicon Wadissa, jossa on lisäksi maailman suurin timanttikaupan keskus. 

Tel Avivin asukasluku on yli neljä miljoonaa, joka on yli kaksi viidesosaa Israelin kokonaisväestöstä. Kaupungissa pääset nauttimaan upeasta ja tauottomasta yöelämästä sekä Välimeren rannikon viileästä tuulesta. Tel Avivissa on Välimeren ilmasto selkeine talvi- ja kesäkausineen. Kevät ja syksy eivät sen sijaan erotu yhtä terävästi omina vuodenaikoinaan. Kaupungin sääolosuhteet ovat miellyttävät ja sademäärät ovat vähäisiä. Tel Avivin pitkät kesät ovat kosteita, lämpimiä ja sateettomia. Lämpimin kuukausi on elokuu, jolloin keskimääräinen maksimilämpötila on +30 astetta ja keskimääräinen minimilämpötila on +24 astetta. 

Yli +35 asteen lämpötilat ovat harvinaisia meren jäähdyttävän vaikutuksen ansiosta. Tel Avivin talvet ovat miellyttäviä ja viileitä, tammikuu on kylmin kuukausi. Keskimääräinen maksimilämpötila on tuolloin +18 astetta ja minimilämpötila on +10 astetta. Lumisateet ovat harvinaisia. Suurimmat yritykset pitävät pääkonttoreitaan Tel Avivissa ja kaupungissa sijaitsee myös suurin osa ulkomaisista suurlähetystöistä. Tel Aviv on voinut kasvaa nopeasti, sillä se sijaitsee lähellä historiallista Jaffan kaupunkia, jonka Välimeren satama toimi tärkeänä porttina Jerusalemiin. 

Tel Avivissa on monia tutustumisen arvoisia, kauniita ja houkuttelevia kohteita. Löydät ympäri kaupunkia laajan valikoiman gallerioita ja museoita aina maailmankuulusta taidemuseosta pienempiin museoihin, esimerkiksi Bauhaus-museoon ja kaupungista kertovaan Tel Aviv-Yafo -historiamuseoon. Tel Aviv on päässyt myös Unescon maailmanperintökohteiden listalle Valkoisen kaupunkinsa johdosta. Valkoisessa kaupungissa on monen tyylisiä rakennuksia sekä lukuisia mielenkiintoisia paikkoja, esimerkiksi supertrendikkäät ”Sheinkin Street”, ”Park Hayarkon” ja ”Neve Tzedek”. 

Tutustu kaupunkiin vuokra-autolla

Tel Avivissa on monia upeita paikkoja, joihin pääset tutustumaan vuokra-autollasi. Kannattaa lähteä ajelulle Lev Ha’Iriin, joka tarkoittaa hepreaksi kaupungin sydäntä. Alueella voi pitää hauskaa niin yö- kuin päiväsaikaan. Lev Ha’Irista löytyvä Rothschild Boulevardin alue on mielenkiintoinen sekoitus korkeatasoisia pilvenpiirtäjiä ja maailmankuuluja Bauhaus-rakennuksia. Etäisyys Lev Ha’Iriin on Ben Gurionin kansainväliseltä lentokentältä (TLV) 25 kilometriä Route 1 -tien kautta ja 26,7 kilometriä Route 4:n kautta. Ajoaika on reittivalinnasta riippuen 48-60 minuuttia. 

Toinen tutustumisen arvoinen kohde on Tel Avivin vanha pohjoisosa, joka sijaitsee lähellä Tel Avivin Yarkon-puistoa sekä rantoja. Alueella on useita kahviloita sekä muoti- ja kulttuurikohteita. Arvioitu etäisyys lentokentältä vanhaan pohjoiseen on 28,1 kilometriä Route 1 -tien kautta. Ajoaika vuokra-autolla on noin 47 minuuttia. Voit pysähtyä matkan varrella Onza-ravintolaan nauttimaan parhaista turkkilaisista ruuista. Matkaa Onzaan on Route 1:n kautta noin 25,6 kilometriä, jonka ajaa noin 36 minuutissa. 

Lisäksi voit tutustua Tel Avivin kauniisiin ja upeisiin rantoihin. Yksi kaupungin parhaimmista rannoista on Hatzuk Beach. Se on samalla kaupungin ainoa ranta, jossa matkailijoilta peritään sisäänpääsymaksu. Hatzukin rannalle on matkaa 48,2 kilometriä Route 5:n ja 6:n kautta ja ajoaika on noin 39 minuuttia. Esimerkiksi Route 1:n tai 4:n kautta ajoaika on pidempi. Tutustumisen arvoisia paikkoja ovat myös esimerkiksi Meir-puisto, Bograshovin ranta, Escape Game KGB -pakohuone, Tayelet sekä Jaffan satama. 

Lentokenttä

Tel Avivissa oli alun perin kaksi päälentokenttää: Ben Gurionin kansainvälinen lentokenttä (TLV) ja Yafo Sde Dov lentokenttä (SDV). Yafo Sde Dovin lentokenttä suljettiin, kun alueelle rakennettiin asuinrakennuksia. Ben Gurionin kansainvälinen lentokenttä on kuitenkin edelleen toiminnassa. Lentokenttää kutsutaan joskus myös Tel Avivin kansainväliseksi lentokentäksi. Se on Israelin suurin ja vilkkain kansainvälinen lentokenttä, ja tärkein lentoasema sekä tavara- että matkustajaliikenteelle. Lentokenttä sijaitsee 19 kilometrin päässä kaupungista kaakkoon. 

Lentokentällä on neljä kiitotietä ja neljä terminaalirakennusta. Terminaalia kolme käytetään ulkomaanlentoihin, ykköstä kotimaanlentoihin ja neljättä terminaalia erikoistapahtumiin. Lentoasema sijaitsee valtatiellä 1, joka on Tel Avivin ja Jerusalemin välillä kulkeva päätie. Vuonna 2017 kenttää käytti 8 816 579 ulkomaalaista matkustajaa ja 404 961 kotimaan matkustajaa. Tel Avivin kansainvälinen lentoasema on yksi maailman turvallisimmista. 

Tel Avivin kansainväliseltä lentokentältä löydät laajan valikoiman autovuokraamoja. Käytettävissäsi ovat esimerkiksi Europcar, Hertz, Budget, Avis, Alamo, Cal Auto ja Dollar. Vuokraamalla auton Tel Avivin vierailusi onnistuu sujuvasti ja helposti. Voit valita ajoneuvosi useista eri vaihtoehdoista, joita ovat esimerkiksi taloudellinen perusajoneuvo tai maasto-, vakio-, farmari-, luksus- tai avoauto. 

Liikenne

Tel Avivissa on yksi maan kehittyneimmistä tieverkoista. Kaupungin tiet ovat hyvässä kunnossa, joten ajaminen on nautinnollista. Kuten muissakin maailman isommissa kaupungeissa, myös Tel Avivissa on ruuhkia. Yritä välttää ruuhka-aikoina etenkin Ayalon-moottoritietä, sillä se tunnetaan maailman pisimpänä pysäköintialueena. Ruuhkat ajoittuvat yleensä sunnuntaista torstaihin kello 7.00–10.00 ja 15.30-18.30 välisille ajoille. 

Huomioi myös Tel Avivissa käytössä olevat liikennesäännöt ja muut säädökset. Ensinnäkin, Tel Avivissa autonvuokraajan on oltava vähintään 21-vuotias. Liikennesäännöistä tärkein on nopeusrajoitus, joka on kaupunkialueilla 50 km/h ja moottoriteillä 90 km/h. Muista noudattaa niitä! Kaupungissa on tarjolla eri pysäköintivaihtoehtoja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin.