Autovuokraamo Tunisia

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tunisia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tunisia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tunisia miniopas

Autovuokraamo Tunisia
Autonvuokraus Tunisia

Tunisia on pohjoisin maa Afrikassa. Maan virallinen kieli on arabia, mutta ranska on tilaa vieraita kieliä. Tunisia, jonka väkiluku on 10,5 miljoonaa (2009), rajautuu lännessä ja lounaassa Algeriaan – ja Etelä-Libyassa. Maan 1300 km pitkä rantaviiva pohjoisessa ja idässä Välimeren.

Kaikkein hedelmällisin osa maasta löytyvät läheltä rannikkoa, missä ne kasvavat esimerkiksi appelsiinit ja oliivit. Etelässä on kuitenkin olemassa erittäin kuiva – ja eteläisin kärki ulottuu niin pitkälle maailman suurin autiomaa, Sahara.

Ottaa huomioon ilmasto-olosuhteet, Pohjois Tunisian tyypillinen Välimeren ilmasto on lievä, sateiset talvet ja kuumat kuivat kesät. Etelässä on melko ankara aavikkoilmasto joka hallitsee.   Tunisia suosio matkailumaana liittyy ensisijaisesti upeita rantoja pitkin Välimeren rannikkoa. Lähes 7 miljoonaa kävijää tänne lomalle vuosittain.

Maan pääkaupunki, Tunis, joka sijaitsee Laajalahden Välimerellä.Sen 1,2 miljoonaa asukasta (lähes 4 miljoonaa pääkaupunkiseudun) on myös suurin kaupunki Tunisiassa. Lähellä on yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä – rauniot antiikin Karthagon. Muita suuria kaupunkeja ovat Sfax ja Ariana.On syytä myös pienempiä turisti kaupungin Monastir.

Kaksi vilkkaimmista lentokentistä Tunisia on Aéroport International de Tunis-Karthago (pääoma) ja Aéroport International de Monastir Habib Bourguiba.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus edellä lentokenttää ja suosituimpia matkailukohteita Tunisiassa.