Autovuokraamo Tunis Lentokenttä

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Tunis Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tunis Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tunis Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Tunis Lentokenttä

Autonvuokraus Tunis Lentokenttä – Kuva: © Cimoi

Tunis Carthage International Airport (TUN) on 7 km luoteeseen Tunis .On säännöllisiä busseja lentokentän ja Tunisissa. Autovuokraamot, jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla ovat Hertz, Sixt, Budget ja Avis.

3.930.661 matkustajaa vieraili Tunis Lentokenttä vuonna 2007. Se on päätukikohta Tunisair, Nouvelair Tunisia ja Sevenair Tunisavia. Tunisair on yritys, joka palvelee parhaiten kohteisiin, noin 50 kappaletta. Vuonna 2002 sitten crash-purettu EgyptAir Boeing 737, joka tuli Kairo, 14 ja 62 ihmistä aluksella kuoli.

Kauppoja on hyvä, monet niistä tarjoavat ylellisyystuotteiden ja paikallisia tuotteita. On olemassa myös useita ravintoloita ja baareja, posti, pankkiautomaatti, kampaamo ja ensiapu. Ei ole hotelleja lentoasemalla.