Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Tabarka

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tabarka sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tabarka miniopas

Autovuokraamo Tabarka

Autonvuokraus Tabarka

Tabarka sijaitsee Luoteis- Tunisia , rajan lähellä Algerian kanssa.Kaupunki sijaitsee rannikolla maa ja on rantaviivaa, joka johtaa Välimerelle. On noin 170 km Tunis, joka sijaitsee kaakkoon kaupungin väkiluku mitattiin noin. 15 000 vuonna 2004. Tabarka on kaupunki, joka on tuhansia vuosia vanha ja edelleen antama nimi foinikialaiset, joka hallitsi Välimeren rannikolla vuosisatoja ennen Kristuksen syntymää.

Vuonna Tabarka viime vuosina alettu lomakohteet sekä Kauniilla rantapaikalla, vierailijat voivat paistatella rannalla, sukellusta, golfia ja kalastusta. Yksi Tabarka tunnetaan parhaiten, koralli kalaa, joka on toimintaa jo satojen vuosien ajan. Loppukesällä järjestetään Coral Festival ja jazz festivaali järjestetään joka vuosi. Ennen kaupunki istuu linnoitus 1500-luvulta, mutta kaupungin ulkopuolella on hyvin säilynyt roomalainen siirtokuntia.

Tabarka – 7 Novembre kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 15 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi