Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sfax

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sfax sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sfax miniopas

Autovuokraamo Sfax
Autonvuokraus Sfax

Sfax kutsutaan myös Safaqis ja sijaitsee itärannikolla Tunisia. Kaupungin rajan Gabèsbukta joka johtaa Välimerellä ja on suuri kalasatama. Se vientituotteiden, kuten oliiviöljy ja päivämäärät. Sfax on maakunnan pääkaupunki Sfaxista on toiseksi suurin kaupunki maan väkiluku on yli 270 000 (2008). Kaupunki perustettiin vuonna 849 jKr Kr. on rauniot antiikin kaupungit ja Taparura Thaenae jotka kuuluivat foinikialaisten ja roomalaisten.

Kun vierailet Sfax pitäisi suunnata vanhan kaupungin nimeltä Medina. Noin vanha kaupunki on kaupungin muuriin, joka on noin. 2 km pitkä. Medina on souks jotka ovat markkinoille kaikentyyppisiä palveluja. Yksi kuuluisimmista souks ovat Sepän Souk, mikä tarkoittaa seppä Souk, ja on suosittu siksi, että osa elokuvan Englanti potilas kuvattiin täällä. Museossa näet edelleen kaupunkien ja Taparura Thaenae.

Sfax-Thyna kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 6 km päässä.