Autovuokraamo Sfax

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Sfax

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sfax sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sfax miniopas

Autovuokraamo Sfax

Autonvuokraus Sfax

Sfax kutsutaan myös Safaqis ja sijaitsee itärannikolla Tunisia .Kaupungin rajan Gabèsbukta joka johtaa Välimerellä ja on suuri kalasatama. Se vientituotteiden, kuten oliiviöljy ja päivämäärät. Sfax on maakunnan pääkaupunki Sfaxista on toiseksi suurin kaupunki maan väkiluku on yli 270 000 (2008). Kaupunki perustettiin vuonna 849 jKr Kr. on rauniot antiikin kaupungit ja Taparura Thaenae jotka kuuluivat foinikialaisten ja roomalaisten.

Kun vierailet Sfax pitäisi suunnata vanhan kaupungin nimeltä Medina. Noin vanha kaupunki on kaupungin muuriin, joka on noin. 2 km pitkä. Medina on souks jotka ovat markkinoille kaikentyyppisiä palveluja. Yksi kuuluisimmista souks ovat Sepän Souk, mikä tarkoittaa seppä Souk, ja on suosittu siksi, että osa elokuvan Englanti potilas kuvattiin täällä. Museossa näet edelleen kaupunkien ja Taparura Thaenae.

Sfax-Thyna kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 6 km päässä.