Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Sousse

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sousse sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sousse miniopas

Autovuokraamo Sousse

Autonvuokraus Sousse

Sousse sijaitsee itärannikolla Pohjois- Tunisiassa .Sen rajanaapureita ovat kaupungin Hammametbukta kuuluvat Välimeren ja sijaitsee noin. 110 km kaakkoon pääkaupunki Tunisissa. Kaupungissa on tärkeä kalasatama ja vienti, joka kuljettaa tavaroita, kuten oliiviöljy. Vuonna Sousse elää noin. 165000 (2008) asukasta, ja kaupunki perustettiin foinikialaiset jo noin 900 eKr. Kruunu ja nimi oli tuolloin Hadrumetum.

Vanha kaupunki nimeltä Medina on hyvin säilynyt historiallinen jäänne noin 800 AD 900 AD Kr. Vuonna 1998 vanha kaupunki on listattu UNESCOn maailmanperintölistalle. Täältä löydät useita historiallisia kohteita kuten Suuren moskeija noin. 850 AD Kr. Medina ympäröi vanha muuri, ja sisällä Kasbah, joka oli eräänlainen linnoituksen, jossa kaupungin johtaja asui, Mosaic museo. Sousse on tunnettu myös sen kauniit rannat ja resorts pitkin rannikkoa.

Sousse palvelee Monastir Habib Bourguiba International Airport, joka sijaitsee noin. 20 km päässä.

Suomi