Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Djerba

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Djerba sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Djerba miniopas

Autovuokraamo Djerba

Autonvuokraus Djerba

Djerba sijaitsee vain ulkopuolella Tunisian kaakkoisrannikolla.Saari sijaitsee Gabèsbukta kuuluvan Välimeren. Suurin kaupunki ja pääkaupunki on Houmt Souk, jossa asuu noin 60 000 (2007) ja sijaitsee pohjoisen puolella saarta. Djerba on suurin saari Pohjois-Afrikan väkiluku noin. 145 000 (ei vuosi viite). Vuonna Odyssey legendakertoo, että luku Odysseus kävi Djerba, kunnes 300 ADKr. kutsutaan saari Meninx.

Djerba on yksi Välimeren rikkaita alueita, ja vihreä meri ja pitkät rannat auttavat vetää turisteja. Koska sen pitkä historia, monet rauniot ja nähtävyyksiin Djerba. Kylässä on ollut Guellala Potter supistukset Rooman ajoista alkaen ja useissa paikoissa ympäri saarta ovat kyliä valkoinen rakennukset ja vehreät puutarhat. Pääkaupungissa Houmt Souk, johtaja markkinoilla myyvät perinteisiä vaatteita ja peitteitä, koruja ja keramiikkaa tuotteita.

Djerba International Airport sijaitsee luoteeseen saaren.

Suomi