Autovuokraamo Gabes

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Gabes

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Gabes sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Gabes miniopas

Autovuokraamo Gabes

Autonvuokraus Gabes

Gabès sijaitsee länsirannikolla Etelä- Tunisiassa .Kaupunki sijaitsee Gabèsbukta joka on osa Välimeren ja on yksi suurimmista teollisuuden kaupungeista maassa.Vuonna 2007 väestöstä arvioidaan olevan noin 110 000 Gabès tuotiin foinikialaiset, joka oli sivilisaation, joka vallitsi noin Välimerellä vuonna 800 eKr. Kr. ja 664 eaa Kr.Alle roomalaiset ympärillä. 200 f. Kr. Kaupunki nimettiin Tacape.

Vanha kaupunki Gabès yksiköitä, kuten monissa muissa Afrikkalainen kaupungeissa, Medina. Nämä historialliset nähtävyydet rakennettiin arabit jo vuodesta 800 jKr Kr.Vuonna Gabès Medina on säilynyt, koska se suurelta osin on ollut vuodesta alkuperä kapeita katuja ja pieniä kauppa pysähtyy. Voit myös löytää souks ovat vanhojen markkinoiden kaikenlaisia tavaroita. Zitouna moskeija on suurin moskeija Tunisiassa ja se sijaitsee keskustassa vanhankaupungin. Tämä oli rakennettu 900: n ja voidaan kääntää “moskeija oliivipuun”.

Gabès-Matmata kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 1.5 km keskustan ulkopuolella.