Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Monastir

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Monastir sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Monastir miniopas

Autovuokraamo Monastir
Autonvuokraus Monastir

Monastir on muinainen kaupunki sijaitsee Pohjois- Tunisiassa ja on maakunnan pääkaupunki ja Monastir.Kaupunki sijaitsee Tunisian itärannikolla ja rajojen Hammametbukta kuuluvat Välimeren. Väestöstä arvioidaan olevan yli 70 000 (2008). Monastir sijaitsee noin 160 kilometrin päässä pääkaupungista Tunis, Monastir ja nimi tulee ranskan ja Englanti sana luostari.

Yksi tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat hyvin säilyneitä täydentämistä Ribat Harthema esille islamistien ympäri vuoden 800 Täydentäminen käytettiin laajalti Monty Python elokuva Brianin elämä, ja nykyään se on museo, joka käsittelee islamilaista taidetta.Toinen kuuluisa nähtävyys on kaunis mausoleumi omistettu Habib Bourguiba oli maan ensimmäinen presidentti. Monastir on myös suosittu lomakohde alueen ja kaupungin ulkopuolella voi nähdä rauniot antiikin kaupungin Ruspinum joka arkistoi punerne ja roomalaiset.

Monastir-Habib Bourguiba kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 4 km ulkopuolella Monastir.