Autovuokraamo Tunis

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Tunis

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tunis sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tunis miniopas

Autovuokraamo Tunis

Autonvuokraus Tunis

Tunis sijaitsee itärannikolla Pohjois- Tunisiassa .Kaupunki on maan pääkaupunki ja sijaitsee länsirannalla Tunisin järven rannalla, vain rannikon Tunisian raja lahden Tunis. Tunisia on portti, joka johdattaa Välimeren kautta kanava, jonka väkiluku on noin. 1 200 000 (2008), tämä on suurin kaupunki maan.

Vanha kaupunki tai medina on yksi suurimmista löytyy Pohjois-Afrikassa, ulottuu noin 800 jKr Kr. Medinassa, siellä ovat pieniä, kapeita katuja ja historiallisia nähtävyyksiä, kuten Museum of Traditional Perintö Hotellin rakennus vuodelta 17. luvulla. Museum of Medina on Zitouna moskeija noin. 700 AD Kr. Belvedere Park sijaitsee järven Tunis ja on suurin puisto, mutta Karthagon rauniot löytyy itäisellä rannalla Tunis ja väitetään perustivat foinikialaiset vuonna 814 eKr. Kr.

Tunis-Karthago International Airport on noin. 8 km pääkaupungin ulkopuolella.