Autovuokraamo Marokko

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Marokko

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Marokko sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Marokko miniopas

Autovuokraamo Marokko
Autonvuokraus Marokko

Marokko sijaitsee Luoteis osassa Afrikkaa ja on rantaviivaa sekä Välimeren ja Atlantin valtamerellä. Maa, jossa väkiluku on 32,7 miljoonaa, on myös yhteistä rajaa  Algeria ja Länsi-Sahara.Marokon omien rajojen on myös kaksi espanjalaista enklaaveissa Ceutan ja Mellilla.

Suuret vuoristot hallitsevat sisätilojen Marokko – siitä Rif-vuoriston pohjoiseen Atlasvuoret, joka ulottuu maan keskiosassa ja Saharan autiomaan. Korkein huippu, Jbel Toubkal on 4165 m.

Ilmasto Marokko on hyvin monimuotoista. Rannikolla – sekä pohjoiseen ja länteen – se on lauhkea vyöhyke, joka on ominaista Välimeren ilmasto. Sekä sisä-ja rannikolla, kuivat tuulet Saharasta aiheuttaa erittäin korkeissa lämpötiloissa – itse asiassa jopa 45 astetta ylös Atlasvuoret voi kuitenkin olla pakkasta, ja lumimyrskyt eivät ole harvinaisia.

Useimmat suuret kaupungit maasta on Atlantin rannikolla. Tämä sisältää pääoma Rabat (väkiluku 1,7 miljoonaa) ja Marokon suurin kaupunki, Casablanca (3,1 miljoonaa asukasta).Muita merkittäviä rannikkokaupunkeja ovat Agadir ja Tanger (jos näet taivaalla Gibraltarilla ja Espanjassa ).Million kaupungit Fes ja Marrakesh kuitenkin kauempana sisämaassa.

Marokon suurin lentokenttä on Aéroport International de Mohammed V, ja se sijaitsee Casablancassa.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta kaikkialla Marokossa. Kokeile hakukonetta nähdä luettelon saatavilla olevista autoista ja hinnoista.