Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tangier

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tangier sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tangier miniopas

Autovuokraamo Tangier
Autonvuokraus Tangier

Tanger kaupunki Pohjois- Marokossa on Gibraltarin salmen.669000 asukkaat asuvat tärkeä satama kaupunki (2004). Täältä veneellä Espanjaan ja Gibraltar.

Tanger on suuret markkinat, ja hänet tunnettiin salakuljetus keskus World War 2. Kaupunkia ympäröivät muurit ja on kuin amfiteatteri lahden Tangerin. Satama on vanha linnoitus ja sulttaanin palatsia, jossa etnografinen ja arkeologinen museo. Vanha kaupunki on rakennuksia keskiajalta. Vierailijat voivat kävellä pitkin rantaa ja menemään taidemuseossa tai hauta Ibn Battouta, hyvin matkusti Islamin lainsäädännön tutkija, quadi.Tanger oli alun perin foinikialaisten siirtokunta ja peräisin 1400 eKr. Kr. 100 f. Kr. Roomalaiset ottivat kaupungin ja 683 kaupunkia arabiaksi. Se oli tärkeä rooli rajan paikka Espanja on maurien kertaa.Tanger on ajoittain kuulunutPortugaliRanskaEspanja ja Englanti, ja se on suuri eurooppalainen kaupunki.

Tanger-Boukhalef lentokenttä on 12 km päässä kaupungista.