Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rabat

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rabat sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rabat miniopas

Autovuokraamo Rabat
Autonvuokraus Rabat

Rabat on Marokon pääkaupunki. Rabat sijaitsee länsirannikolla, joki Bou Regregs toimipiste Atlantin valtamerellä leveyspiirin Casablanca.1.6 miljoonaa asukasta Rabatissa.

Rabat kasvoi noin luostari perustettiin tänne Almohad vuonna 1100. Rabat on useita keskiaikaisia rakennuksia, seinien 1100 ja 44 metriä korkea torni Hasan, moskeija 1200-luvulla. Tämä on myös Oudaya Kasbah, joka on seinä, jossa on suuri satama, viimeinen osa 1100. .Ranskan protektoraatti, kaupunki kasvoi nopeasti ja kaupunki on vahvasti vaikutteita ranskalaisesta kulttuurista. Euroopan uusi kaupunki, vierailijat voivat nähdä sulttaanin palatsi ja kuninkaallinen moskeija. Etelä Rabat Chella on useita raunioita, jotka menevät takaisin 2500 vuotta ajassa. Kaupungissa on useita museoita taidemuseoissa ja arkeologista museota ja monia kahviloita, joissa kävijät voivat tehdä niin kuin paikalliset: juominen minttuteetä ja katsella elämää.

Aeroport de Rabat sijaitsee Rabat Sale hengen, kahdeksan kilometrin päässä Rabat.