Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Marrakech

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Marrakech sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Marrakech miniopas

Autovuokraamo Marrakech
Autonvuokraus Marrakech

Marrakech on Marokon neljänneksi suurin kaupunki. 861000 asukkaan kaupungissa asuvia joka sijaitsee sisemmän Marokko juurella Atlas vuoristossa 465 metriä.

Marrakech on ehkä parhaiten tunnettu värikäs tori Jemaa el Fna aukiolla vanhassa kaupungissa. Marrakech on perustettu vuonna 1062 ja on yksi neljästä kuninkaan kaupunkia. Marrakeshin vanhankaupungin sen labyrintti on Unescon maailman kulttuuri-ja luonnonperintöä. Sitä ympäröi muuri. Tässä on Koutoubia moskeija, joka aloitettiin vuonna 1184 Moskeija on 68 metriä korkea torni. Vanhassa kaupungissa on myös Citadel, mausoleums ja sulttaanin palatsia alettiin 1200-luvulla. Marrakech on hyvä lähtökohta retkiä Saharan autiomaassa tai korkean Atlasvuoret. Etelään ja itään kaupungin on oliivi-ja palmulehdot. Vierailijat voivat myös matkan turkkilaisessa saunassa.

Marrakech-Menara Lentokenttä sijaitsee kuusi kilometriä ulkopuolella Marrakech.