Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Agadir

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Agadir sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Agadir miniopas

Autovuokraamo Agadir
Autonvuokraus Agadir

Agadir sijaitsee lounaaseen Marrakech Etelä Marokon Atlantin.Agadir sijaitsee noin kymmenen kilometriä pohjoiseen Wadi Sous suistoalueen. Satamakaupunki sen 636000 asukasta ympäröi Atlasvuoret ja Saharan autiomaan.

Agadir on perustettu ca.1500 Portugalin, joka rakensi linnoituksen Santa Cruz de Cap de GUE täällä 1503. Berberit jahtasi Portugalin vuonna 1541, ja vuonna 1913 toi Ranskan sataman Agadir. Suurempi osa kaupungin iski maanjäristys vuonna 1960, mutta nyt uudelleen. Suurin nähtävyys Agadir beach, eikä tuuli ja paljon ihmisiä.Rauniot linnoituksen, on yksi kukkulat ympäröivät kaupungin. Yksi nähtävyyksistä kaupungissa on eläintarha, Vallée des Oiseau, joka on lintuja ympäri maailmaa ja vuohien Atlas muutamia lajeja. Agadir on myös useita golfkenttiä ympäri kaupunkia.

Agadir Al Massira lentokenttä sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta.