Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Casablanca

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Casablanca sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Casablanca miniopas

Autovuokraamo Casablanca
Autonvuokraus Casablanca

Casablanca sijaitsee Länsi Marokon Atlantin.Satama on yksi tärkeimmistä, täällä viedään suurin osa sen tuotteista. Casablanca on myös maan rautateiden solmukohta.

Casablanca on ehkä parhaiten tunnettu yhdysvaltalainen elokuvaohjaaja klassikko Casablanca Humphrey Bogart ja Ingrid Bergman, kun toiminta on asetettu kaupungin.Kaupunki, joka ei tarkoita Valkoinen talo on täynnä kulttuuria ja arkkitehtuuria. Tässä maurien ja art deco-rakennuksia, ja kaiken moskeijoihin turkkilaisessa saunassa. Kuningas Hassan II Mosque, kolmanneksi suurin moskeija maailmassa. 210 metriä korkea minareetti on maailman korkein. Se on myös yksi kahdesta moskeijoiden Marokko avoinna muille kuin muslimeille. Se valmistui vuonna 1989. Kaupungissa on vakaa ilmasto.

Mohammed V kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 18 kilometrin päässä Casablanca.