Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Casablanca Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Casablanca Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Casablanca Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Casablanca Lentokenttä
Autonvuokraus Casablanca Lentokenttä

Mohammed V kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 30 km kaakkoon Casablanca päätien Marrakech.On mahdollista käyttää sekä rautatie-ja linja matkustaa välillä lentoaseman ja Casablanca Niille, jotka haluavat vuokrata auton niin valinta on erittäin hyvä, täydellinen 28 autovuokraamojen ovat edustettuina lentoasemalla. Jotkut yritykset ovat Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt ja Thrifty.

Casablanca lentokentälle on vilkkain lentoasema Marokko ja 6 suurin Afrikkaan matkustajamäärän.Vuonna 2009 työskenteli 6,4 miljoonaa matkustajaa. Se on tärkein keskus lentoyhtiöt Air Arabia Maroc, Jet4you, Regional Air Lines Royal Air Maroc ja joista jälkimmäinen on lentää eniten kohteisiin. Se on kolme terminaalia ja Terminaali 3 on remontissa.

On ostoskeskus lähtö terminaalin ja hyvä valikoima verovapaat myymälät kaikissa terminaaleissa. Casablanca lentokentälle on myös useita kahviloita, baareja ja ravintoloita sekä pankit, posti, rukoushuone, apteekki ja bisneskeskus internet. Ei ole hotelleja lentokentän lähin hotelli on Atlas Airport Hotel.