Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Fez

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fez sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fez miniopas

Autovuokraamo Fez

Autonvuokraus Fez

Fez sijaitsee Marokon osoitteessa elvenOued Fes, missä joki kulkee Oued Sebou.Noin. miljoonaa ihmistä elää kaupungissa, joka on tärkeä kauppapaikka.

Kaupunki on ehkä tunnetuin huivi farted että kantaa nimeä.River Oued Fès erottaa uuden kaupungin lounaisosassa, Fes el-Jedid vanhasta kaupungista Fes el-Balin pohjoisosassa. Molemmat ympäröivät muurit kapeine katuineen. Tärkein kauppakumppani päämaja vanhassa kaupungissa. Tässä piilee suuri Qarawiyin moskeija sen 14 portit, vanhin Afrikassa, ja Pyhä Mulaj Idris moskeija. Kuuluisa islamilainen yliopisto, perustettiin vuonna 859 on liitetty   Qarawiyin moskeija.Vanha kaupunki on Unescon maailman kulttuuri-ja luonnonperintöä. Lähiö Fes el-Jedid perustettiin 1200-luvulla. Tässä Sultan’s Palace, juutalainen kortteli ja suuri moskeija.

Fes-Saïss lentokenttä on noin. 12 km kaupungin ulkopuolelle Fez.

Suomi